In de spotlight: Linda Meijer

Even voorstellen

Ik ben Linda Meijer (49) en ben woonachtig in Utrecht - Leidsche-Rijn. Ik werk als Senior Projectmanager bij Facilicom Solutions in het team van implementatie en verandermanagement.

Als ik vrij ben, vind je mij vaak op het water. Met clubgenoten maak ik kajaktochten over zee en op rivieren. Wandelen en fietsen vind ik ook heerlijk, als ik maar lekker buiten in de mooie natuur kan bewegen.

Mijn expertises zijn:

  • Implementaties van omvangrijke hard- en soft service contracten, zowel Multiservice en Singelservice, waarbij resultaatgericht werken, procesmanagement en multidisciplinair schakelen essentieel zijn;
  • Het doorvoeren van veranderingen in een organisatie.

Wat zijn jouw drijfveren, waar kom je ‘s ochtends je bed voor uit?

Ik ben nog maar kort werkzaam bij de club, maar heb al een paar omvangrijke implementaties mogen doen. Het succesvol afronden van zo`n project geeft mij veel voldoening. Ik zet graag dat stapje extra voor een mooi resultaat en een tevreden klant.

Energie krijg ik van diversiteit in werkzaamheden, het continu verbeteren, oplossen van uitdagingen en elke dag blijven leren. Dit maakt mijn dag goed binnen de fijne samenwerkingscultuur, zoals we deze bij Facilicom kennen.

Wat doe je bij je huidige opdrachtgever?

Ik ben met veel plezier bezig met een implementatie van een Multi servicecontract bij BMW Nederland. Ik bevind mij nu in de laatste fase en ook deze ga ik naar volle tevredenheid afronden.

Hoe zouden je vrienden je beschrijven?

Die zeggen dat ik ondernemend ben en mijn hand niet omdraai voor een organisatie klus. En dat ik slecht ben in stilzitten en niets doen. Even wennen, omdat niets doen voor mij (nog) een uitdaging is.

Waar ben je trots op?

Tijdens mijn vorige functie heb ik ervoor gezorgd dat wij 'preferred supplier' zijn geworden bij een klant, omdat de opdrachtgever zo tevreden was over de dienstverlening. Dat is waar je het allemaal voor doet!

Wat staat er nog op je bucketlist?

Naast dat ik nog heel veel mooie projecten en opdrachten voor Facilicom wil uitvoeren heb ik nog een lange privé bucketlist. Hoog bovenaan staat een bezoek aan Nieuw Zeeland, waar mijn zus woont. In combinatie met een familiebezoek wil ik het Zuidereiland gaan verkennen. Uiteraard pak ik ook daar een kajak, en als ik dan een ‘Humpback Wale’ zou spotten ben ik intens gelukkig.