In de spotlight: Jonne Tuijn

Wie ben jij en hoe ziet jouw leven eruit?

Mijn naam is Jonne Tuijn (26) en ik woon in het bruisende Den Haag. In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij Facilicom Solutions, werk ik als voorzitter van de Jongerenraad bij de Rabobank, volg ik graag debatten binnen de politiek en ren ik door de bossen en parken van Den Haag als ik mijn hardlooptrainingen uitvoer.

Wat zijn jouw drijfveren, waar kom je ‘s ochtends je bed voor uit?

Ik houd van dynamische dagen: veel afwisseling van werkzaamheden, vragen en (operationele) taken. Daarnaast doe ik graag dat stapje extra voor onze klanten om hun een ‘wow-moment’ te bezorgen. Ik krijg altijd een extra energieboost van een tevreden klant. Waar ik overigens ’s ochtends ook mijn bed uit voor kom is een stevige espresso en een hardlooptraining bij de opkomende zon.

Hoe kwam je bij Facilicom Solutions terecht?

Ik heb mijn scriptie geschreven in opdracht van Facilicom Solutions en na het afronden daarvan begonnen als projectmanager.

Hoe is de match binnen Facilicom Solutions verlopen?

Tijdens mijn  studie heb ik verschillende stages gelopen binnen facilitaire afdelingen van vooral (grote) organisaties binnen de financiële/zakelijke dienstverlening. Ik wilde een facilitair bedrijf van binnen zien waar ‘facilitair’ de corebusiness is. Facilicom Solutions sprak mij hierbij het meest aan.

Niet alleen omdat FS facilitair management vanuit een integraal perspectief aanbiedt, maar ook vanwege de projectmanagement/consultancy kant. De afwisseling is leuk, leerzaam en uitdagend, elke keer weer een project naar tevredenheid afronden! De match was er met name ook door de persoonlijke aandacht vanuit het management en de medewerkers.

Wat doe je bij je huidige opdrachtgever?

Ook op het gebied van opdrachten en soorten opdrachtgevers komt dynamiek voor: zo heb ik bijvoorbeeld interim opdrachten uitgevoerd als facilitair coördinator, coördinatie uitgevoerd tijdens een verhuisproject en diverse adviestrajecten gedaan. Dit waren opdrachten binnen verschillende organisaties binnen de zorg en zakelijke dienstverlening.

Wat is jouw ambitie zakelijk en wat staat er privé nog op je bucketlist?

Ik zou mij willen ontwikkelen tot een zeer ervaren projectmanager op de korte termijn. Op de lange termijn ambieer ik een managementfunctie waarin ik samen met mijn team streef naar hoogwaardige resultaten, een team waarin de teamleden zich goed kunnen ontwikkelen en duurzame partnerships met klanten aangaan.

Privé wil ik een roadtrip naar de west kust van Amerika maken in een camper, dat zou fantastisch zijn!

Hoe kunnen anderen jou een leuke dag bezorgen?

Door mij uit te dagen telkens het beste uit mezelf te halen, humor is belangrijk en contact met collega’s.

Jonne of een andere projectmanager leren kennen? Dat kan. Neem in dat geval contact op met Irma Flore van Facilicom Solutions.