a.s.r. wint Facilitaire Benchmark Awards 2018

6 november 2018

Onder het toeziend oog van ruim 130 professionals uit de facilitaire wereld heeft Verzekeringsmaatschappij a.s.r. voor het tweede jaar op rij de Facilitaire Benchmark Awards gewonnen in de categorie ‘Beste Integrale Prestatie’.

De prijs is op 25 oktober uitgereikt tijdens Benchmark XL, een kennisevenement dat wordt georganiseerd door het vastgoedconcern Colliers International en de NFC Index Coöperatie. Zij presenteren jaarlijks een benchmark, waarin de facilitaire kosten binnen organisaties worden vergeleken.

‘Beste Integrale Prestatie’
a.s.r. scoort over de hele linie hoog op duurzaamheid en serviceniveau en heeft tevreden klanten. En dat terwijl de kosten van de diensten ver onder het marktgemiddelde liggen. Zo zijn de schoonmaakkosten 26% lager en van beveiliging en receptie zelfs 28%.

Paul Hartenberg, manager Huisvesting van a.s.r., laat weten dat hij blij verrast was gezien de bedrijven die meededen “niet de minste waren” en de concurrentie “ijzersterk” was. Marco Meetz, manager Facility en Support bij a.s.r., voegt hier aan toen dat hij “enorm trots is op het facilitaire team”.

Facilicom Solutions is blij een directe bijdrage geleverd te hebben aan deze topprestatie en dankt haar team mensen voor hun tomeloze inzet bij a.s.r.